Dita Nderkombetare e Gruas

Në aktivitetin e organizuar me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Gruas Rurale, ADAD Malore promovojë Marken “Zemra e Malit” për produktet tipike të zonave malore. Imazhi i gruas në vlerësimin e produkteve dhe territoreve malore.

 

Back