Diber, Panair me 10 Tetor 2015

Adad malore mori pjese ne panairin bujqesor e organizuar nga Drejtoria e Bujqesise dhe Bashkia Peshkopi e mbeshetur dhe nga Ministria e Buqesise Zhvillimit Rural dhe Administrimit te Ujrave. Adad Malore u paraqit me prodhuesit e saj, te cilet prezantuan shumellojshemri te frutave dhe varietetesh te molles, dardhes, ftuit, etj. Stenda jone u vizitua nga Zv. Ministri i Bujqesise dhe autoritetet lokale te Qarkut, Prefektures, Bashkise, prodhues, specialiste, vizitore etj. Krahas prezantimit te varieteteve tradicional te molles, adad malore u prezantua dhe me lengun natyral te molles te “Kop Frut” , me kumbullen e thate te “Kaza Frut, qe u degustuan dhe u pelqyen shume nga vizitoret. Ky panair sherbeu per te testuar konsumatorin per cilesise se prodhimeve dhe produkteve te frutave te prodhuar ne Diber.

Back