Demtimet nga bresheri- Diber

Diber; sot rreth ores 16:15 ra bresher ne zonen e Slloves, Kastriotit etj., duke demtuar kulturat bujqesore si Gruri, misri, kumbullen etj. Krizes se luftes ngritjes se cmimeve i shtohet dhe demtimi nga bresheri i kulturave bujqesore. Ky eshte nder vitet me te veshtira per prodhuesit. Veshtiresi ekonomike dhe sociale. Sot me shume se kurre prodhuesit kane nevoje per mbeshtetje!

Back