Trajnime

12/07/2017

14-21 Shtator 2015 Mision e P. Heinemann ekspert per fruikulturen.

Me mbeshtetjen e Ambasades franceze dhe i shoqeruar nga adad beri nje mision ekspertize specialisti francez z. Patrick Heinemann, ne rajonet Kukes, Diber, Korce dhe Kolonje. […]
12/07/2017

30 Shtator-5 Tetor 2014: Mision i Patrick Heineman- expert francez per frutikulturen

Ne kuadrin e programit OPCA, eshte realizuar nje mision i specialistit te FERT Paris, z. Patrick Hainemann ne rajonet Korçe dhe Diber. Per realizimin e ketij […]
12/07/2017

Korçe, 26-27 Shkurt 2014 OPCA Trajnime

Ne kuadrin e programit OPCA ne Korçe jane bere dy trajnime per tekniken e krasitjes dimerore ne Korçe (Drenove dhe Voskopoje). Objektivi i trajnimit ishte njohja […]
12/07/2017

Trajnime 2013

Kukes, 13 Dhjetor 2013 Trajnim dhe dite fushe Ne ambjentet e DRB Kukes u zhvillua trajnimi me teme: « Ngritja e pemetoreve intensive, formimi i kurores […]
Back