Seminare/Konferenca

12/07/2017

Kukes, 25 Janar 2017

Projekti ESFIM:  ADAD Malore ne bashkepunim me DB Kukes dhe Kordinatorin e SARED  organizuam nje trajnim me tre grupet Kukes. Na takim moren pjese kordinatori Dritan Tahiraj, […]
12/07/2017

Tirane, 6 Maj 2015 OPCA

Tek Hotel Tirana, u organizua takimi mbi avancimin e Programit OPCA, ku moren pjese Keshilltari i Kryeminstrit per Bujqesine z. Alban Kovaçi, Deputeti i Dibres z. […]
12/07/2017

Tirane, 30 Janar 2015 Tavoline e rrumbullaket «Venia ne jete e programit OPCA 2012-2015.

Ne takim moren pjese Z. Arben Kipi Shef i kabinetit te Ministrit Bujqesise, Z. Hubert Le Forestier, Shef i Koperimit Ekonomik i Ambasades te Frances ne […]
12/07/2017

Konferenca 2012

Tirane, 22 Nentor 2012 Konfernece per varietetet e molles Ne ambientet e hotel Tiranes u organizua seminari nga adad malore dhe Promali me teme: “Te arrijme […]
12/07/2017

Voskopoje 31 Tetor 2012 Bilanc i Projektit i DE 2007-2012 ne Voskopoje

Tek Hotel Akdemia ne Voskopoje u zhvillua takimi per Projektin e DE Ne Voskopoje me teme:“Bilanci 2007-2012 per Zhvillim i integruar i Territorit te Voskopojes. Na […]
Back