Projekte te realizuar

30/06/2018

“Studim mbi Produktet e Rajonit Kukës”

Studim mbi Produktet e Rajonit Kukës ADAD MAlore: "Studim mbi Produktet e Rajonit Kukës" Gepostet von ADAD Malore am Montag, 25. März 2019
09/07/2016

OPCA project 2016-2018

OPCA   Raport Periudha 1 Janar – 30 Qershor 2016  Prodhim dhe shperndarje te referencave tekniko – ekonomike 1.1. Teste/eksperimentime 2 testime per varietetet e reja dhe […]
Back