Programe/projekte aktuale

09/10/2021

RURAL-YOU RURAL ALBANIAN YOUTH

HISTORIKU I PROJEKTIT Përvoja e fituar nga RTM, duke filluar nga viti 2015, në rajonet malore të veriut të Shqipërisë ka nxjerrë në pah izolimin e […]
10/09/2019

Misioni i ekspertit të njohur francez z.Patrick Heinemann në Dibër

Diber: vazhdon misioni i z. P. Heinemann per te vleresuar situaten ne frutikulture, probleme, arritje dhe rekomandime ne aspektin e prodhimit dhe pasvjeljes ne kumbull, molle, […]
04/03/2019

Takim MB ” Tregu i mollës”

Me 4 Mars 2019 u mbajt nje takim I perfaqesuesve te prodhuesve te molles Korce me Ministrin e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural Z. ÇUCI. Takimi fokusohej […]
10/02/2019

Fruit Logistica 2019

Prdhuesit e mollës dhe frutave morën pjesë në panairin ndërkombëtar FRUIT LOGISTCA 2019. Me moton “Prodhimet e freskëta shqiptare janë të parat në treg”, bënë një […]
30/06/2018

“Studim mbi Produktet e Rajonit Kukës”

Studim mbi Produktet e Rajonit Kukës ADAD MAlore: "Studim mbi Produktet e Rajonit Kukës" Gepostet von ADAD Malore am Montag, 25. März 2019
Back