Lajme

02/07/2022

Demtimet nga bresheri- Diber

Diber; sot rreth ores 16:15 ra bresher ne zonen e Slloves, Kastriotit etj., duke demtuar kulturat bujqesore si Gruri, misri, kumbullen etj. Krizes se luftes ngritjes […]
30/06/2022

Demtimet nga bresheri – Devoll

Devoll 30 Qershor 2022, rreth ores 5 mbasite nje bresher i forte demtoj kulturat bujqesore. Ka demtuar plotesisht mollen ne zonen e Devollit, te Maliqit dhe […]
18/06/2022

Leksion i hapur – Zhvillimi rural dhe bujqesor

Si pjesë e vizitës së Agia Giovani Imprenditori Agricoli në Shqipëri, Rural-You organizon në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor i Tiranës (UBT) Leksionin e hapur me temë […]
13/06/2022

Info tregu – Treni i cmimit te qershise

Trendi i çmimit të qershisë; Shitja e qershisë së vendit ka filluar me çmim të lartë, por shpejt ka pësuar rënie të theksuar. Çmimi i lartë […]
05/06/2022

Info tregu – Mashtrimi me arren e Korces dhe Dibres

Kujdes! Ne tregjet e Tiranes arra e importit shitet per arre te Korces dhe Dibres. Ky eshte nje abuzim i tregtarve duke perdorur “markat popullore” tashme […]
Back