Aktivitete

29/09/2016

20 Vjetori i ADAD Malore

20 – vjetori i ADAD Malore 20 – vjetori i ADAD Malore në 29 dhe 30 shtator në Korcë mblodhi mbi njeqind te ftuar duke përfshirë […]
Back