Aktivitete

06/05/2022

Panairi MACFRUT 2022

Panairi Macfrut Rimini Itali 4-6 Maj 2022. Ne kuader te Projektit MIS, me mbeshtetjen e Qeverise Gjermane nepermjet GIZ ne bashkepunim me Ministrine e Bujqesise dhe […]
07/04/2022

Panairi Fruit Logistica 2022

Adad Malore mori pjese ne panairin Fruit logistica, Berlin 2022 Fruit Logistica që po zhvillohet në Berlin, është një nga demonstrimet më të mëdha të bujqësisë, […]
11/03/2022

Misioni i ekspertit francez per frigoriferet (Quercy Réfrigération) Z. J. Mendez

Mision eksperize: Me mbeshtetje te Ambasades Franceze, eksperti francez i Quercy Réfrigération J. Mendez beri nje mision ne zonen e Lushnjes dhe Fierit. Gjate dy diteve […]
12/02/2022

Takim me Ministren z.Frida Krifca ne Devoll per problemet e molles

Në Devoll për të folur me prodhuesit dhe tregëtarët e mollëve. Kemi ekuilibra të çrregullt në treg, prodhojmë më shumë se ç’konsumojmë vetë e varietete që […]
28/01/2022

Panairi Agro Belgrade

Panairi Agro Belgrade 27-29 Janar 2022# Me mbeshtetjen e Ministrise Bujqesise, te GIZ dhe kontributit te pjesemarreve, po marrin pjese keto dite ne panair tregtare dhe […]
Back