Aktivitete

07/05/2023

Projekti RuralAlbania

RURALALBANIA: Në Has u zhvillua një takim me një grup fermerësh që mbarështrojnë dhinë autoktone të Hasit. Ky aktivitet u organizua nga dy specialistet e QABR […]
28/06/2022

Takim Keshilli Administrativ 2022

Diber; U mbajt takimi i radhes i Keshillit Administrativ (KA) te adad malore te perfaqesuar nga Presidenti Ferdinad Ali, anetaret Korces, Dibres, etj. Gjate dy diteve […]
15/06/2022

Vizite studimore -Italy

Me mbështetjen e GIZ/Afc, një grup me fermerëve të rinj nga Korca dhe Dibra morën pjesë në një vizitë studimore në Itali ku u njohën me […]
08/06/2022

Panairi i karrieres 2022 – UBT

UBT; ADAD Malore merr pjese ne “PANAIRIN E VII TË KARRIERËS” i organizuar nga Universiteti Bujqesor i Tiranes. Stenda jone u vizitua nga Rektori Z. Fatbardh […]
10/05/2022

Java Evropiane 2022

Rural-you në javën Evropiane 2022! Tri ditë të bukura, plot takime interesante në Shkodër, Vlorë dhe Tiranë! #javaeevropes2022#QeshuRini Rural-You është financuar nga European Union in Albania […]
Back