admin-adad

11/02/2021

Kërkohet Specialist në fushën e bujqësisë në Kukës dhe Dibër

04/02/2021

Vizita në terren të Znj. Elisabeth Barsacq – Ambasadorja e Francës në Shqipëri

Korce, 4 Shkurt 2021 Vizitat në terren të Znj. Elisabeth Barsacq – Ambasadorja e Francës në Shqipëri dhe të Shefes së Koperimit Znj. Anne Elisabeth Gautier-Budai. […]
03/02/2021

Takim i ADAD Malore me Ambasadoren Franceze dhe Forumin e Frutikulturës

Korcë, 3 Shkurt 2021 Ambasadorja e Francës në Tiranë bëri takime me Adad Malore dhe Forumin e Frutikultures Korce. Në takim u diskutuan cështje të kooperimit […]
10/07/2020

Marrëveshje Bashkëpunimi me Universitetin Bujqësor të Tiranës (UBT)

Sot, ADAD Malore nënshkroj Marrëveshjen e Bashkëpunimit me Universitetin Bujqësor të Tiranës (UBT). Falenderojmë Rektorin Prof. Bahri MUSABELLIUN që me vizionin e tij shprehu gadishmërinë për […]
20/02/2020

Hartimi i tre masave të reja të paketës së dytë të progrmait IPARD II

Autoriteti Menaxhues i MARD, i mbështetur nga programi GIZ-SRD, po zhvillon takimin per procesin e hartimit të tre masave të reja pjesë e paketës së dytë […]
Back