admin-adad

17/05/2021

Info tregu Tirane

17 Maj 2021 ne tregun e pakices, cmim rekord i qershise 1200 leke/kg, # Nderkohe ne tregjet e Italise cmimi qershise luhatet nga 5.5-8 €/kg, ne […]
08/05/2021

Takime informuese MIS Fruit Bilisht

Korce; Mis Fruits, platforma per Sistemin e Informacionit te Tregut per frutat mbeshtetet nga GIZ/SRD dhe Ministria e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural. Ne kuader te hartimit […]
06/05/2021

Takime informuese MIS Fruit

Mis Fruits, platforma per Sistemin e Informacionit te Tregut per frutat mbeshtetet nga GIZ/SRD. Ne kuader te hartimit te platformes jane bere takime me grupet e […]
03/05/2021

Informacion pemetore Korce

Korce; Aspekte te keshillimit nga specialisti ne pemetore. Nderkohe sipas vezhgimeve ne pemetore rezulton se temperaturat e ulta te datave 13-17 Shkurt (dt. 15 Shkurt arriti ne […]
02/05/2021

Vizite ne terren Korce

Takime dhe vizita ne terren me ekipin e Afc-Gjermani qe zbaton projektin e GIZ/SRD per Zinxhirin e Vleres se Frutave, me fokus teknologjine e prodhimit dhe […]
Back