admin-adad

07/05/2023

Projekti RuralAlbania

RURALALBANIA: Në Has u zhvillua një takim me një grup fermerësh që mbarështrojnë dhinë autoktone të Hasit. Ky aktivitet u organizua nga dy specialistet e QABR […]
09/10/2021

RURAL-YOU RURAL ALBANIAN YOUTH

HISTORIKU I PROJEKTIT Përvoja e fituar nga RTM, duke filluar nga viti 2015, në rajonet malore të veriut të Shqipërisë ka nxjerrë në pah izolimin e […]
11/06/2021

Info tregu

Ne harkun kohor 3 javor qe nga dalja ne treg e qershise se vendit, cmimi i shumices ne tregun agroushqimor Tirane, ka pesuar renie nga 600 […]
07/06/2021

Lancimi i i Projektit Rural YOU “EUROPA HOUSE”

Një program i ri për të rinjtë nisi sot në Europe House Tirana. Financuar nga #BE, #RuralYou synon të forcojë pjesëmarrjen dhe kontributin e rinisë rurale […]
26/05/2021

Vizite e studenteve Francez ne Shqiperi

Ne kuader te projektit “The SOA Project in Albania” 4 studentet te AgroTech Paris zhvilluan vizita studimore ne Bajram Curr, Peshkopi, Korce dhe Tirane. Sot patem […]
Back