adadmalore

02/07/2022

Demtimet nga bresheri- Diber

Diber; sot rreth ores 16:15 ra bresher ne zonen e Slloves, Kastriotit etj., duke demtuar kulturat bujqesore si Gruri, misri, kumbullen etj. Krizes se luftes ngritjes […]
30/06/2022

Demtimet nga bresheri – Devoll

Devoll 30 Qershor 2022, rreth ores 5 mbasite nje bresher i forte demtoj kulturat bujqesore. Ka demtuar plotesisht mollen ne zonen e Devollit, te Maliqit dhe […]
28/06/2022

Takim Keshilli Administrativ 2022

Diber; U mbajt takimi i radhes i Keshillit Administrativ (KA) te adad malore te perfaqesuar nga Presidenti Ferdinad Ali, anetaret Korces, Dibres, etj. Gjate dy diteve […]
18/06/2022

Leksion i hapur – Zhvillimi rural dhe bujqesor

Si pjesë e vizitës së Agia Giovani Imprenditori Agricoli në Shqipëri, Rural-You organizon në bashkëpunim me Universitetin Bujqësor i Tiranës (UBT) Leksionin e hapur me temë […]
15/06/2022

Vizite studimore -Italy

Me mbështetjen e GIZ/Afc, një grup me fermerëve të rinj nga Korca dhe Dibra morën pjesë në një vizitë studimore në Itali ku u njohën me […]
Back