Auditim Çertifikim Global G.A.P

Me datë 20 Gusht 2018 Z. K. Petrov pëfaqësues i CERES GmbH Germany, bëri auditim në fermën “Bullari Natyral Farm”, i cili ka bërë çertifikimin me Global G.A.P prodhimin e shegës. Çertikimi është realizuar nga ”SATIVA” në bashkëpunim me Albinspekt dhe Adad Malore të mbështetur nga Projekti SARED.

Back