Demtimet nga bresheri – Devoll

Devoll 30 Qershor 2022, rreth ores 5 mbasite nje bresher i forte demtoj kulturat bujqesore. Ka demtuar plotesisht mollen ne zonen e Devollit, te Maliqit dhe nje pjese te Korces, qe perfshin fshatrat nga Bitinska deri ne Pojan: Vranisht, Bitinske, Cangonj, Proger, Macurisht, Zemblak, etj. Fermeret kane bere te gjithe shpenzimet dhe sherbimet dhe prisnin per te marre prodhimin dhe te ardhurat, por bresheri demtoj prodhimin e molles duke rrenuar ekonomikisht dhe moralisht prodhuesit e molles#

Back