Trajnime

12/07/2017

Kukes, 29 Janar 2017

Kukes, 28-29 Janar 2017.ADAD Malore ne bashkepunim me DB Kukes dhe Kordinatorin e SARED  organizuam nje trajnim me tre grupet Kukes. Na takim moren pjese kordinatori […]
12/07/2017

Diber; 4-5 Gusht 2016, trajnime me grupet VC – Sared Diber

Trajnim me 3 grupet (CD) Dibӫr me temë: “Krasitja e gjelbër dhe sherbimet e paravjeljes ne mollӫ”, me pjesëmarrjen e ekspertit Dr. Hafuz Domi. Qëllimi i […]
12/07/2017

Korçë; 11-15 Korrik 2016; SARED

Trajnim per me tetë grupet (CD) Korçë me temë: “Krasitja e gjelbër dhe formimi i kurorës së pemës në mollë”, me pjesëmarrjen e ekspertit Dr. Hafuz […]
12/07/2017

Kukës; 26-27 Qershor 2016; projekti SARED

Per VC fruta&arrore ne rajonin e Kukesit jane kryer trajnim me tre grupet (Tregtan, Golaj, K. Lume) me temë: “Krasitja e gjelbër dhe formimi i kurorës […]
12/07/2017

31 Maj-7 Qershor 2016: Mision i Patrick Heineman France

Specialisti Patrick Heinemann, i mbeshtetur nga Ambasada Franceze dhe adad malore ka realizuar nje mision ekspertize per frutikulturen ne Rajonet Korçe, Diber, Kukes. Në bashkëpunim me […]
Back