Programe/projekte aktuale

04/03/2019

Takim MB ” Tregu i mollës”

Me 4 Mars 2019 u mbajt nje takim I perfaqesuesve te prodhuesve te molles Korce me Ministrin e Bujqesise dhe Zhvillimit Rural Z. ÇUCI. Takimi fokusohej […]
10/02/2019

Fruit Logistica 2019

Prdhuesit e mollës dhe frutave morën pjesë në panairin ndërkombëtar FRUIT LOGISTCA 2019. Me moton “Prodhimet e freskëta shqiptare janë të parat në treg”, bënë një […]
30/06/2018

“Studim mbi Produktet e Rajonit Kukës”

Studim mbi Produktet e Rajonit Kukës ADAD MAlore: "Studim mbi Produktet e Rajonit Kukës" Gepostet von ADAD Malore am Montag, 25. März 2019
09/07/2016

OPCA project 2016-2018

OPCA   Raport Periudha 1 Janar – 30 Qershor 2016  Prodhim dhe shperndarje te referencave tekniko – ekonomike 1.1. Teste/eksperimentime 2 testime per varietetet e reja dhe […]
08/07/2016

PROJEKTI SARED- 2016-2017

Përmbledhje e zbatimit te projektit SARED (15 Maj-15 Korrik 2016) VC-Fruta&arrore, Grupet CD; Korçë, Dibër, Kukës Gjatë zbatimit të projektit ADAD Malore, synon që krahas trajnimeve/demostrimeve, […]
Back