Aktivitete

01/02/2020

Takim me Ministrin e Bujqësisë Z. Blendi Cuci për tregun e mollës

Ministri i Bujqesisë Z. Bledi Cuci dhe Zv/Ministri Z. Dhimiter Kote, pritën në takim një grup prodhues/grumbullues të mollës Korcë. U diskutua për tregun e mollës, […]
31/01/2020

Takim me Kryetaren e Qarkut Korcë

Takim me Kryetaren e Qarkut te Korces Znj. Ana Verushi. Në takim u diskutua për cështje aktuale të tregut të mollës, një zgjidhje afat shkurtër dhe […]
17/12/2019

Misioni BIO i dy eksperteve Franceze

Takim me dy eksperte të INTERBIO Francë të mbeshtetura nga Ambasada Franceze dhe FERT për të shoqeruar iniciativa nga antarë të ADAD Malore, por dhe më […]
13/12/2019

Takim i organizuar nga MBZHRmbi treguesit e cilësisë produkteve bujqësore dhe ushqimore

Takim i organizuar nga MBZHRmbi treguesit e cilësisë produkteve bujqësore dhe ushqimore Nga takimi i organizuar nga MBZHR, lidhur me treguesit e cilesise se produkteve bujqesore […]
03/12/2019

Në ndihmë të banorëve të prekur nga tërmeti

Më 26 Nëntor 2019, Shqipëria u godit nga tërmeti mëi fortë në 30 vjet, duke lënë 51 viktima, shumë të plagosur, ndërtesa dhe infrastrukturë të shkatërruar. […]
Back